Fielgoed Laarne 2021

Net zoals andere jaren gaven we eerst voorrang aan onze leden om te kunnen inschrijven voor ons kamp in Laarne.

Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar voor het kamp van zondag 25 juli tot vrijdag 30 juli 2021.
Daarna leggen we een wachtlijst aan.

Inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/gtK4PSwjycpkf2fu7

Er is echter wel nog een kleine onduidelijkheid die we jullie willen vertellen. Door de corona-omstandigheden is Jeugdherberg De Valk, waar ons kamp jaarlijks doorgaat, nog niet opengegaan. Het is nog niet helemaal duidelijk of de jeugdherberg zal kunnen gebruikt worden deze zomer. Wij zijn volop bezig met dit uit te zoeken en zijn ook al eventuele alternatieven aan het bekijken. Vanaf we meer weten, brengen we jullie zeker op de hoogte. Wanneer het kamp niet op de vertrouwde locatie zou kunnen doorgaan, zullen jullie de mogelijkheid krijgen om kosteloos te annuleren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.