Paardenkamp Merelbeke dag 1

De eerste dag Fielgoed paardenkamp Merelbeke is een feit. Nadat iedereen afscheid van elkaar heeft genomen vertrokken de kinderen met de wagen naar manège Verwimp. Daar kregen we een uitgebreide rondleiding en werden we aan de meeste paarden voorgesteld; nu kennen we het verschil tussen een ruin en een hengst, hoe paarden communiceren….. Vooraleer we aan het grote werk begonnen leerden we eerst de paarden borstelen en hoeven uitkrabben. Helemaal opgesmukt vertrokken we allen naar de grote piste waar we elkaar en de paarden beter leerde kennen. Al gauw was het tijd om naar ’t Bakkershof terug te keren waar we na een verkwikkende douche werden verwend met kalkoen met appelmoes en frietjes. Na het spelen van gezelschapsspelen en de paasmandjes inkleuren zochten we ons bedje op want het belooft morgen een drukke dag te worden …..

Wist je dat ….
iedereen super veel gegeten heeft ?
Daan graag paardenhaar eet?
Ilias Smurries super heeft gepoetst?
Laura en Caro al babbelen met hun paard Nica?
we kennismakingsspelletjes gespeeld hebben met Milkyway het paard
Nina de grote vriend van Esteban is?
Caro lekkere cupcakes gemaakt heeft?
Jilke alleen met Luka ging wandelen?
Footloose graag de ritsen en velcro’s lust van Roos en Nica ?
Fie en Esteban het parcours met glans aflegde?
Smurries graag de gracht bezocht en dat Roos en Nica hem er niet uit kregen?
Marthe goed kon regelen wie er eerst ging douchen?
Barbara 16500 stappen gezet heeft vandaag?

Foto’s kan je hier vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.