Het paardenkamp is van start gegaan!

Het paardenkamp is begonnen, het verslag van dag 1 kan je hier lezen, de foto’s vind je hier :

Vandaag stond onze eerste echte dag van het paardenkamp op het programma. De dag startte met een stevig ontbijt zodat we met volle energie erin konden vliegen. Vanmorgen kregen we een rondleiding op Aiky’s Weij, daarna gooiden we onze benen en spieren los met een portie ochtendgymnastiek. Hierna volgde een kaartjesronde. De kinderen kozen een foto die hen het meeste aansprak, elke foto bevatte een betekenis of eigenschap waar ze de volledige dag aandacht voor hadden. Nadien werd er met hen geoefend met hen op de communicatie tussen de paarden. De kinderen maakten elk een tekening van hun mooiste paard. ’s Middags verorberden we onze lekkere boterhammen. In de namiddag kregen de kinderen oefeningen naast het paard om hun eigen persoonlijke ruimte te leren bewaken. Stallenwerk kwam ook aan bod. Als laatste activiteit op de wei deden de kinderen aan voltige: allerlei oefeningen op, naast en met het paard. Na een deugddoende douche schoven twaalf hongerige magen aan tafel voor balletjes in tomatensaus! ’s Avonds lieten enkelen hun gekleurde paarden tot leven komen! Na een spannende tocht door ongelukslaan 13 gingen we slapen.

Wist je dat…
… een gps niet te vertrouwen is!
… Bowie niet goed het verschil zag tussen wortels en de vingers van Laura
… Laura wel helemaal oké is
… paarden heel snel verliefd worden
… Jeanne, Ella en Laura recht hebben gestaan op het paard
… Lucas vandaag enkel op het Aiky-paard wou rijden
… Laura de hele dag complimentjes moest geven en dit ook heel goed deed!
… Jeanne de wondjes van Nadi heel goed heeft verzorgd
… Jilke heel erg zorgzaam is voor de andere kinderen
… Caro Pedro het mooiste paardje vond van allemaal!

Leave a Reply

Your email address will not be published.