Paardenkamp dag 2

Vandaag een tweede volledige dag tussen de paarden! We zijn net zoals gisteren begonnen met het trekken van een kaartje om te weten waar we deze dag speciaal ons best voor moesten doen. Laura werd de knuffelaar van dienst en Jilke moest beschermen! Jeanne moest soepel zijn en Ella sportief. Lucas moest goed volhouden en Caro moest optimistisch zijn! Dit hebben ze alvast allemaal supergoed gedaan! Dan zijn we begonnen met oefeningen in de piste met Yanna en Pedro los in de piste! We moesten vooral goed samenwerken om alle opdrachten tot een goed einde te brengen. Daarna kwamen er ‘special guests’! Vier honden op bezoek! Ook met de honden mochten we allerlei kunstjes doen. Daarna konden we eventjes op adem komen tijdens het middageten om erna er weer in te vliegen met een groot parcours! Eerst mochten de kinderen de paarden zelf leiden door het parcours om hen het parcours te leren kennen. Daarna mochten ze het parcours op de rug van het paard afleggen! Sommigen zelfs stukjes in draf! Terug in de Plukboerderij aten we kip met currysaus, rijst en ananas. En wat hadden ze allemaal een honger vandaag! Als afsluiter keken we allemaal samen naar een film op groot scherm, Peter en de draak! Moe maar voldaan kropen we allemaal onder de wol! De foto’s vind je hier.

Wist je dat …
– We geen gps’en nodig hebben om de weg terug te vinden
– Lucas zes sandwiches kan eten
– Lucas appelsap heel lekker vindt.
– Paarden een bezoekje kunnen brengen op het toilet (niet waar Lucas, Laura en Jeanne?)
– De drie musketiers verrezen zijn: Jilke, Caro en Laura
– Ella de deurklink in haar handen had.
– Jeanne houdt van stallen uitkuisen
– Caro een verrassing heeft zondag voor mama en papa
– Woefwoef op het paard gezeten heeft, maar Lucas niet
– Ella de “carnavan” heel leuk vindt

Leave a Reply

Your email address will not be published.