De laatste dag van het paardenkamp

De ochtendstond heeft goud in de mond! Al vroeg werden de kinderen uit hun bed getrommeld om dan na het ontbijt gepakt en gezakt voor de laatste keer de plukboerderij te verlaten en naar Aiky’s Weij te gaan… Alvorens de paarden te voederen lag er voor de kinderen een verrassing van de paashaas te wachten. Na de zoektocht werd er gestart met de voorbereidingen van de grote voorstelling. De paarden werden helemaal proper gemaakt en uitgebreid gevlochten en geschilderd. Ondertussen werd ook de piste in gereedheid gebracht! Vol spanning wachtten we dan op onze toeschouwers. Rond 11 uur waren ze daar: de ouders, broers en zussen. Wat een weerzien en wat een voorstelling! Er werd gekeken, gefilmd en geapplaudiseerd terwijl de kinderen en hun grote vrienden glunderend het beste van zichzelf gaven.

Moe maar voldaan kijken we terug naar een geslaagde week gevuld met nieuwe vriendschappen, overwonnen angsten en hernieuwd zelfvertrouwen, voldoende om er weer tegenaan te kunnen! Ook al was de groep heel verscheiden, toch werden er heel hechte banden gevormd en kreeg iedereen zijn eigen plaatsje in de groep. Dit allemaal hadden we nooit kunnen bereiken zonder het ongelooflijk enthousiasme en goede begeleiding van Aiky en Evelien, bijgestaan door hun lieftallige assistentes Marlies en Jasmine. Samen met Ramsey, Nadi, Ragna, Yanna, Pedro, Special en Bowie zorgden zij voor een onvergetelijke vakantie voor de kinderen! Een Fielgoed-gevoel hebben we terug kunnen overbrengen.

De laatste foto’s kan je hier bekijken.

Bedankt voor alles,
Barbara, Evy en Heleen

Wist je dat …

… Jeanne volgens Ella de nieuwste GPS-stem moet worden
… het alweer voorbij gevlogen is
… Caro en Laura moeilijk afscheid konden nemen
… we vergeten zijn de buit van de paashaas mee te geven!
… niet alleen Caro en de meisjes op en paard hebben gestaan…
… Heleen na negen jaar het terug heeft gepresteerd om op een paard te zitten
… We jullie nu al missen en stiekem al denken aan een volgende editie…

Leave a Reply

Your email address will not be published.