Paardenkamp dag 3

Onze dag begon wat grijs en nat, maar niet getreurd … we werden aan de ontbijttafel verwend met lekkere pannenkoeken! Van kop tot teen ingeduffeld, vertrokken we naar Aiky’s weij. Daar aangekomen zijn we begonnen met het voederen van de paarden en daarna werden er volgens de traditie weer nieuwe kaartjes getrokken! Ook al was het een beetje druilerig, dat hield ons niet tegen om Bowie en Pedro te poetsen en klaar te maken voor voltige! Er werden van alle gekke kunstjes gedaan: voorwaarts, zijwaarts en achterwaarts op de paarden. Afstappen in stap, op de knieën en rechtstaan op de paarden. Er werd zelfs gelegen op de paarden! Iedereen mocht zijn eigen verzoekjes waarmaken!
Tijdens de middag konden we genieten van overheerlijke hotdogs! Daarna konden we er weer invliegen en hebben we de stalletjes weer proper gemaakt. Daarna zijn we vertrokken voor een wandeling over het veld. We mochten zelf de paarden leiden en enkelen reden mee op de rug! Lucas heeft zelfs de hele weg Pedro kunnen leiden! Daarna leerden we nog ‘paardenfluisteren’ met Ragna en deden de anderen ondertussen een parcours met Ramsey en Nadi! Na het voederen werd er nog druk besproken wat er morgen allemaal in de grote voorstelling gaat gebeuren! ‘s Avonds wachtte ons een bord vol spaghetti en werd er nog gezellig samen spelletjes gespeeld. De laatste volledige dag is alweer voorbij gevlogen, maar iedereen is klaargestoomd voor morgen! Foto’s kan je hier bekijken.

Wist je dat…
… we niet terugdeinsden voor het minder goede weer!
… kinderen op paardenkamp wel erg hongerig kunnen zijn!
… Caro kan afstappen in stap
… Jeanne zelfs kan rechtstaan op het paard in stap
… Special in het veld over een boomstam kan springen
… Ella een middagdutje heeft gedaan in de caravan
… Heleen toch haar GPS nog kan gebruiken om de weg terug naar de plukboerderij te vinden!
… Woefwoef in bad zal moeten na dit paardenkamp
… Jeanne eindelijk op haar lieveling Yanna heeft mogen rijden
… Lucas vandaag veel met Pedro heeft gewerkt

Leave a Reply

Your email address will not be published.