Paardenkamp 2019 dag 1

Zondag 7 april 2019

De eerste dag zit er al weer op. Na het afscheid van de ouders en grootouders begaven we ons naar ons tweede verblijf namelijk manege Verwimp. Na een korte rondleiding met de nodige afspraken leerden we samen met Milkyway elkaar beter kennen : zo leerden we dat Ilias zijn lievelingskleur roze is en dat Lucas graag Italiaans eet ; het lievelingsdier van Nina een Panda is en Marthe froufrou houdt van een koala. Na het vieruurtje maakten we dan eindelijk kennis met de ponies. Er werd duchtig geborsteld en gekamd. Emelien wist niet dat ponies zoveel haar hadden . Toen we terug “ thuiskwamen” werden we verwelkomd door een heus klank en lichtspel waardoor ons boederijzoektochtspel “in het water” viel. Maar niet getreurd, er is altijd een plan B. Liesje, onze gastmoeder, verwende ons met een bourgondisch avondmaal : stoverij met frietjes en pannenkoeken met ijs. Ik had geen idee hoeveel kinderen kunnen eten na een halve dag buiten ravotten…

Foto’s kan je hier vinden.

Wist je dat …
– We twee Mart(h)es hebben : Marthe froufrou en Marte
– Nina denkt dat een tok ook wel een kip kan zijn
– Lucas denkt dat er chatlanders bestaan
– Tuur zijn angst voor honden weldra zal verdwenen zijn
– Alle kinderen slapen onder een lekker warm dekbed
– Barbara haar nieuwe stappenteller goed werkt maar dat ze hem in de auto heeft laten liggen…morgen nieuwe poging
– Fie een opruimtalent heeft ( waarvoor wij heel blij zijn)
– Roos reuzehonger had
– Heleen al uitgeteld is
– Pieter zijn tandenborstel onvindbaar is
– Jeanne supergoed is in 123-piano
– Laura, Marte en Jilke elkaar teruggevonden hebben

Leave a Reply

Your email address will not be published.